SZC logo

Pápai Szakképzési Centrum

OM kód: 203047 | 8420 Zirc, Alkotmány utca 16.

Intézmény logo

Reguly Antal Szakképző Iskola és Kollégium

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Jelentkezési lapok

Jelentkezési lapok

2024/2025. tanév

3 éves szakképzőiskolai képzés

Tagozat: nappali; Időtartam: 3 év; Elvárás: 8. osztály; Megkötés: azok jelentkezhetnek nappali tagozatos képzésre, akik 2024. december 31-ig NEM töltik be a 23. életévüket!

Letöltés

5 éves technikumi képzés

Tagozat: nappali; Időtartam: 5 év; Elvárás: 8. osztály; Megkötés: azok jelentkezhetnek nappali tagozatos képzésre, akik 2024. december 31-ig NEM töltik be a 21. életévüket!

Letöltés

2 éves érettségire történő felkészítés

Tagozat: ESTI; Időtartam: 2 év; Megkötés: befejezett szakmai vizsga.

Letöltés

Dobbantó program

A Dobbantó program közvetlen célja egy olyan szakiskolai előkészítő 9. évfolyami program kialakítása és megvalósítása, amely a megismerő funkciók vagy a viselkedés fejlődésének organikus okra vissza nem vezethető, tartós és súlyos rendellenességével küzdő SNI tanulók számára biztosít olyan egyéni ütemterven alapuló képzést, amely felkészíti őket a többségi oktatásban és képzésben való részvételre, a sikeres továbbhaladásra.

Letöltés

Logisztikai technikus - fenőttek szakmai oktatása

A logisztikai technikus feladata a logisztikai tevékenységek tervezése, lebonyolítása, a logisztikai rendszerrel kapcsolatos vezetői munka támogatása, valamint a szállítmányozási tevékenységgel kapcsolatban az áru továbbításához legalkalmasabb fuvarozási mód kiválasztása, a szerződés megkötése, szükség szerint az útvonal megtervezése. Összehangolja az összetett fuvarozási tevékenységet és ellátja a szállítás során felmerülő raktározási, kezelési feladatokat is. Ajánlott minden fiatal számára, akit érdekel a szállítmányozással kapcsolatos szervezőmunka, a logisztikai tervezés, szem előtt tartva az eredményességet és a hatékonyságot.

Letöltés

Partnereink

SZC logo

Pápai Szakképzési Centrum


Reguly Antal Szakképző Iskola és Kollégium

8420 Zirc, Alkotmány utca 16.

Telefon: +36 (88) 595-010

E-mail: iskola@rszi-zirc.hu

OM azonosító: 203047


2024Reguly Antal Szakképző Iskola és Kollégium